Over 22graden

Wij zijn een bureau voor organisatieadvies, interim-management en projectmanagement.

De gezondheidszorg is onze specialiteit. Onze klanten zijn zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoren. Wij leveren resultaat met focus op de cliënt. Onze opdrachten bevinden zich altijd op strategisch en/of tactisch niveau.

We zijn no-nonsense, eerlijk en hebben écht verstand van zowel gezondheidszorg als bedrijfsvoering.

No-nonsense

Wij gebruiken geen ingewikkelde termen (we kennen ze wel), maar noemen graag de zaken gewoon bij de naam. Dat vragen we ook van onze klanten; hoe eerder tot de kern, hoe beter. Onze klanten noemen ons echte aanpakkers. We zetten onze trajecten niet ingewikkelder op dan nodig, doen niet ‘interessanter’ of ‘duurder’ dan noodzakelijk. Dát vinden wij no-nonsense.

Eerlijk

Wij vinden het belangrijk dat zowel onze klant als wij zelf 100% achter de gekozen aanpak staan. We zijn eerlijk als het gaat over de (wederzijdse) verwachtingen, de rol van de opdrachtgever en over waarin we zelf goed en minder goed zijn. We hanteren eerlijke tarieven en doorlooptijden.

Verstand van gezondheidszorg en bedrijfsvoering

Onze adviseurs / interim-managers combineren een stevige theoretische bedrijfskundige basis met ruime relevante werkervaring in de gezondheidszorg. Waardoor we direct toegevoegde waarde kunnen leveren aan uw vraagstukken, vanuit beide perspectieven.

Onze bijzondere naam: 22graden

Onze naam 22graden is gebaseerd op … Nieuwsgierig? We komen het u graag vertellen!