Logo's opdrachtgevers 26 november 2019

Met een scherpe en kritische blik ondersteunde 22graden bij de ontwikkeling van het inrichtingsmodel voor de Jeugdteams in de regio Zuid-Holland Zuid. Door heldere analyses werden verschillende scenario’s verduidelijkt en konden afgewogen beslissingen gemaakt worden. Flexibel, klantgericht en doelgericht werd er stap voor stap gewerkt aan het bereiken van de benodigde resultaten waarbij inzet van de ondersteuning daadwerkelijk aangepast werd aan wat nodig was.
Zuid Holland 22graden An Theunissen Transitiemanager jeugdteams namens Gemeenten Zuid Holland Zuid
22graden hielp ons met onze strategie in het licht van de veranderingen binnen trombosezorg. Scherp van geest en analytisch sterk. Ik beveel 22graden graag aan.
groene-hart Liesbeth Roos directeur Groene Hart Diagnostisch Centrum
Op doortastende wijze en met goed resultaat voerde 22graden het interim management van enkele van onze bedrijfsonderdelen. Er was een goede balans in resultaat- en mensgerichtheid. 22graden leverde een belangrijke bijdrage aan de succesvolle implementatie van prestatiebekostiging.
Groenhuysen Hennie Brons Voorzitter Raad van Bestuur Stichting Groenhuysen
22graden adviseerde ons gedegen over de toekomstige samenwerkingsmogelijkheden met ziekenhuizen. Op dit moment voeren we de aanbevelingen van 22graden uit. Scherpe analyses en concrete aanbevelingen hebben ons geholpen de toekomst op dit vlak scherp te krijgen. Ik kan 22graden dan ook van harte aanbevelen.
logo-Thuiszorg_1525-e1359721323204 Ton Lijten Directeur Thuiszorg Rotterdam
22graden heeft als interim bestuurssecretaris een bestuursbureau gevormd en alle voorkomen werkzaamheden van een bestuurssecretaris/-adviseur ingevuld. Verder speelden ze een belangrijke rol in de totstandkoming van de meerjarenstrategie van Zorggroep Elde. Woorden die mij te binnen schieten: betrokken, verstand van zaken, met humor en tempo. Ik beveel 22graden graag aan.
Dia1 Jacqueline Joppe Voorzitter Raad van Bestuur Zorggroep Elde
Na de begeleiding van de inkoop voor jeugdhulp en de nieuwe WMO taken, heeft 22graden de eigen adviezen in de praktijk gebracht bij de inrichting van het contractmanagement. Zij hebben een dashboard ontwikkeld waarmee de gemeente in één oogopslag per aanbieder kan zien hoe het o.a. staat met de budgetuitputting, doelrealisatie, doorlooptijden, klanttevredenheid en aantal cliënten. 22graden is een betrouwbare partner die resultaat levert en die ik van harte aanbeveel.
Amstelveen Thelma van Petersen Transitiemanager Sociaal Domein Gemeenten Amstelveen en Aalsmeer
Met een positief kritische blik heeft 22graden een enorm constructieve bijdrage geleverd aan de vertaling van extramurale wet & regelgeving V&V naar declaratieprocessen. Snel, deskundig en een tikkeltje eigenwijs maar altijd met een hart voor de zorg, onze mensen en verzekerden. Ik beveel 22graden van harte aan.
logoCZ Petra Egg-Janssen Manager Declaraties CZ Zorgverzekeringen