onderdelen

22graden is onderverdeeld in vier bedrijfsonderdelen met elk een eigen focus op de gezondheidszorg.

Opdrachtgevers schakelen ons in voor organisatieadvies, interim-management en projectmanagement.

22graden

22graden richt zich op diverse thema’s in de gehandicapten- en ouderensector. Ook bieden wij strategische en tactische ondersteuning aan gemeenten met een vraag op het gebied van het sociaal domein.

Contact opnemen met George?

Care | Diensten
Jeugd | Diensten

Jeugd & Zorg

22graden Jeugd & Zorg focust zich op complexe zorginhoudelijke, organisatorische en bedrijfskundige vraagstukken in de jeugd- en gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg voor jeugd. Dit gebeurt op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact opnemen met Wouter?

Jong

22graden JONG is een team van startende professionals met passie voor de zorg. Zij staan aan het begin van hun carrière en zijn met hun enthousiasme, doorzettingsvermogen en frisse blik een grote meerwaarde bij het uitvoeren van creatieve oplossingen voor de uitdagingen binnen de zorg. Onze Jong Professionals werken (onder supervisie van een ervaren adviseur) voor zorgorganisaties in de caresector.

Contact opnemen met Janneke?

bureau71

Bureau71

Bureau71 helpt met extra capaciteit op de momenten dat het nodig is. Of het nu gaat om het voeren van contract- of accountmanagement of juist om het ondersteunen bij een aanbestedingstraject; met de inzet van onze professionals wordt een (tijdelijke) piek in het werk opgevangen. En meer dan dat! Door de inzet van Bureau71 loopt het proces weer volgens planning.

Contact opnemen met Niek?

Waar zitten onze klanten in het land